Balapan Dikejar Polisi City Racing Free Games

Blog Tentang Cheat,Game Dan Software

Sabtu, 05 April 2014

Balapan Dikejar Polisi City Racing Free Games

City RacingBalapan Dikejar Polisi City Racing Free Games - Ayo isi waktu kosong kamu dengan bermain game balap mobil City Racing dan Rasakan sensasi menjadi buronan polisi yang sedang memburu para penjahat jalanan. Permainan balapan ini gak kalah serunya loh sama game balapan Need For Speed, game ini juga hampir sama dengan game Net For Speed yang membuatnya beda, kadang kita memakai mobil mewah yang panjang seperti Limo dan beberapa mobil klasik yang mahal.

Balapan mobil mewah tak menghentikan polisi menjalankan peraturan meskipun anda seorang yang kaya raya karena para polisi tidak pandang bulu terhadap siapa saja yang tidak taat terhadap aturan lalu lintas. Suara sirine yang berbunyi menandakan anda telah menjadi mangsa dan incara mobil patroli. Kelabuhi mereka agar anda selamat dan melanjutkan sesi balap liar.

Game ini sangatlah ringan dan memiliki kualitas gambar yang High Definition (HD) dengan grafik 3D. Efek sound suara seperti suara sirine dan mesin mobil menggetarkan badan kita seakan menikmati sekali permainan balap mobil City Racing.


City Racing



City Racing

Balapan Dikejar Polisi City Racing Free Games Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Abdul Ajiz Ridwanz

22 komentar:

  1. keren mas ridwan templatenya boleh minta ga hehe. komen back yah

    BalasHapus
    Balasan
    1. kirain mau di bagi gan haha :D

      Hapus
    2. haha Mungkin Klo saya Udah bosen Banget mau dijual itu juga .. :D

      Hapus
  2. Kayaknya seru ini game :D saya sedot dulu om :boy:

    BalasHapus
  3. grafiknya keren, boleh dicoba nih gamenya

    BalasHapus
  4. This is a great web site. Good sparkling user interface and very informative blogs. I will be coming back in a bit, thanks for the great article. I have found it enormously useful..
    unblocked games
    friv
    | unblockedgames
    tetris games
    monster high games

    BalasHapus
  5. Happy Wheels game: is a bloody physics-based vehicle game. With a slightly different twist you will get a real sensation of the accident. It can happen to everyone, including you. You will be given a real picture of how accidents can occur and lead to bone fractures, loss of consciousness, and death.
    Super mario bros Games - Play Free super mario bros Online - Super mario bros for Kids
    Click to play the free game Pacman , Agario with players in the world.
    happy wheels
    super mario bros
    pacman
    agario

    BalasHapus
  6. Welcomes to google terminal keep sharing such ideas in the future as well.
    google snake this was actually EARN TO DIE
    what i was looking for,and i am glad to came here! AGE OF WAR 2
    Hi! I’ve been reading your blog for a while HAPPY WHEELS
    I want you to thank for your time of this wonderful read!!! Slitherio
    Amazing insight you have on this, Slither io This article always blew me BIG FARM

    BalasHapus
  7. This is the selected site free games and play great. Same goes for your play.
    gun mayhem
    tank trouble 2
    learn to fly 2
    can your pet 2
    happy wheels game

    BalasHapus
  8. A good blog. Thanks for sharing the information. It is very useful for my future. keep sharing
    happy wheels demo | friv4school | happy wheels game | girls go games | games 2 girls | happy wheels 2

    BalasHapus
  9. The blog or and best that is extremely useful to keep I can share the ideas
    of the future as this is really what I was looking for, I am very comfortable and pleased to come here. Thank you very much.
    gold miner|stick war 3| pokemongo
    | stick man|animal jam login

    BalasHapus
  10. One of only a few days long holiday. It is time to help you rest, relax, go out and gather friends and relatives
    baixar facebook gratis l baixar facebook l baixar whatsapp l whatsapp baixar

    BalasHapus
  11. Thanks for sharing the information. It is very useful for my future stick-rpg2.com

    BalasHapus